NIEUW BINNEN: EA7 Collection | Amicci Collection

Klachten en garanties

Garantie

Als de door jou gekochte goederen gebreken vertonen, zullen wij de wettelijke garantievoorschriften volledig naleven (dat wil zeggen dat je dat van het product mag verwachten waarvoor het product bedoelt is). Als je een klacht hebt bij overduidelijke materiaal- of fabricagefouten van door ons geleverde goederen, waaronder transportschade, kun je ons hiervan op de hoogte brengen door de goederen zonder oponthoud terug te sturen samen met het Retourformulier.

Klachten

Bij een klacht kijken wij altijd naar de wettelijke garantie die van toepassing is op de klacht die je hebt ingediend. Dit wil zeggen dat het artikel datgene moet doen wat je in alle redelijkheid mag verwachten van het artikel. Daarnaast heb je alleen recht op garantie bij een gegronde klacht. Een klacht word niet in behandeling genomen wanneer deze veroorzaakt is door:

 

- Beschadiging door opzet of nalatigheid
- Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
- Normale slijtage
- Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@ready2ware.nl.

 

Nadat je een klacht bij ons hebt ingediend gaan wij deze samen met de fabrikant beoordelen. Is je klacht gegrond, dan vervangen wij het product binnen de garantietermijn.